4 de novembre de 2008

El que cal és menys propaganda i més inversió als carrers

“El que hauria de fer el govern tortosí és gastar menys en proganda per a glòria del senyor Bel i invertir més en la millora de carrers”

El socialistes critiquen l'enèsima modificació pressupostària del govern de Bel que es destinarà en una part a despeses en publicitat i propaganda

El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tortosa va denunciar ahir l'excés de despesa en les partides de propaganda i publicitat del govern de Ferran Bel que en els darrers 10 mesos porta ja gastats més de 400.000 euros a aquest efecte, als quals han afegit ara 33.000 euros més procedents d'una nova modificació pressupostària. Segons el regidor Eduard Ena, que durant el ple ordinari d'ahir va intervenir en nom del grup, aquesta enèsima modificació pressupostària constata la manca de planificació i eficàcia en la gestió per part de l'alcalde convergent. Ena va anar més enllà i va criticar que, en una situació com l'actual, l'Ajuntament destini els diners a incrementar la partida de publicitat i propaganda “a major glòria del senyor Bel” en lloc d'apostar per les millores als carrers de la ciutat. I és que precisament arran d'aquest darrer moviment econòmic en els comptes de l'Ajuntament tortosí, es derivaran a propaganda del govern de Bel diners d'una partida prevista inicialment per a millores en la via pública. Ena també va criticar la manca de previsió en les obres de millora del carrer Hereus d'En Gasol de Bítem que han tingut un sobrecost de 47.000 euros. El regidor va rubricar l'argumentació sobre la mala gestió de la hisenda municipal assenyalant que el nou govern de Tortosa modifica el pressupost tres vegades al mes.
D'altra banda, els socialistes van donar suport també ahir a la moció presentada pel govern perquè s'executin les inversions previstes en els pressupostos de l'Estat a la ciutat. No obstant això, van lamentar la manca d'influència política de Bel per tal d'aconseguir l'execució efectiva d'aquestes, tot recordant-li que aquestes inversions havien estat negociades per l'anterior govern socialista a la ciutat. “Amb això es denota la manca de visió estratègica de l'actual alcalde”.