4 de setembre del 2009

Ni concerts gratuïts, ni aparcaments gratuïts, ni...




Hem pogut constatar avui que el govern de Ferran Bel s'ha saltat enguany una altra de les mesures que es feien a la nostra ciutat amb motiu de les festes, com és la gratuïtat de la zona blava durant els quinze dies primers de mes. Aquesta situació es produeix precisament un dia després d'haver denunciat que enguany es torna a fer pagar en una de les actuacions musicals i, paradoxalment, tot plegat en un any de crisi en què s'han de tenir més en compte decisions que afecten a les economies de la gent.

Això només pot respondre a una situació que comença a ser ja alarmant, i és a la deriva que el nou govern ha dut les finances municipals, i, per tant, aquesta necessitat de recaptació. Això es converteix en més pressió cap a la ciutadania, des d'apujar les taxes i crear-ne de noves fins a altres situacions que poden semblar més anecdòtiques però que demostren la voluntat de proximitat amb el poble que tenen els actuals governants, com és fer pagar a la gent per aparcar a la zona blava els quinze dies a l'entorn de les festes de la Cinta.
Això sí, mentre la majoria dels tortosins i tortosines paguem per aparcar a la zona blava, a altres, com veieu en la foto, no els cal.

Us adjuntem els dos enllaços de les notícies del web de l'Ajuntament corresponent a la gratuïtat de l'aparcament els quinze primers dies de setembre, amb motiu de l'adveniment de les festes, corresponent als anys 2006 i 2007.

http://www.tortosa.cat/webajt/gestiointerna/headlines/partpublica/indexllistaheadlines.asp?codi=662


Els parquímetres seran gratuïts del 28 d´agost a l´11 de setembre (ambdós inclosos)
L’Ajuntament de Tortosa comunica que amb motiu de la celebració de les Festes de la Cinta, els parquímetres de la zona blava de la ciutat romandran tancats des del 28 d’agost fins a l’11 de setembre (ambdós inclosos). Per tant, aquestes zones senyalitzades seran gratuïtes i de lliure estacionament aquests dies.

http://www.tortosa.cat/webajt/gestiointerna/headlines/partpublica/indexllistaheadlines.asp?codi=1010

Els parquímetres de la zona blava de Tortosa tanquen durant 15 dies

Els parquímetres de la zona blava de la ciutat de Tortosa romandran tancats des d’avui 27 d’agost i fins al dia 10 de setembre, tal i com venia sent habitual en els darrers anys amb motiu de les Festes de la Cinta.
Per tant els llocs senyalitzats com a Zona Blava, durant aquests dies, seran gratuïts i de lliure estacionament.