20 de juliol del 2010

El PSC de Tortosa crida a la participació de la ciutadania per celebrar amb força la quinzena edició de la Festa del Renaixement

El grup municipal Socialista a l'Ajuntament de Tortosa fem una crida a la ciutadania per celebrar amb més força que mai la Festa del Renaixement de Tortosa, patrimoni de tots els tortosins i tortosines, que enguany arriba a la seva quinzena edició i que s'inaugura dijous vinent.
La Festa és un dels principals instruments de promoció econòmica del nostre municipi, una eclosió col·lectiva d'energia i vitalitat, una eina imprescindible avui ja en una oferta turística de primer ordre.

Cal ressaltar la tasca realitzada per tal de dotar a la Festa del Renaixement d'un gran rigor com a recreació històrica que li va representar ser declarada festa local d'interès turístic per la Generalitat de Catalunya i festa d'interès turístic nacional pel Ministeri d'Indústria i Turisme, tots dos reconeixements assolits l'any 2005, durant el govern socialista a Tortosa. El mateix any s'aconseguia la Placa d'Honor del Turisme de Catalunya, atorgat pel govern de la Generalitat.

Finalment, volem destacar l'esforç dels organitzadors i molt especialment dels voluntaris, entitats, comerciants i restauradors, perquè són les persones i la seva implicació la que han fet exitosa la nostra Festa. A la vegada, també celebrem que Ramon Cardús, principal artífex de la posada en marxa de la Festa, sigui el seu pregoner en aquesta quinzena edició. Ramon Cardús és des del 2004 president honorari de la Festa.

Des del PSC de Tortosa desitgem a tots els tortosins i tortosines una molt BONA FESTA DEL RENAIXEMENT i els millors èxits per a la seva quinzena edició.