18 de gener de 2013

Els socialistes inicien una campanya informativa sobre les exempcions i bonificacions d’impostos i taxes


Està adreçada a militants i simpatitzants del partit, tot i que la informació es posa a l’abast de tota la ciutadania

El PSC de Tortosa ha iniciat una campanya d’informació entre els seus militants i simpatitzants per donar a conèixer les exempcions i bonificacions potestatives pel que fa a alguns impostos i taxes que afecten a tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Tortosa.

Es tracta d’una iniciativa que vol cobrir el fet que a penes hi ha publicitat sobre aquesta mesura que passa en moltes ocasions desapercebuda precisament a les persones que més ho necessiten. Per això, tot i que la campanya s’adreça als simpatitzants i militants, els socialistes posen a disposició de tothom qui ho vulgui aquesta informació. 

Els interessats i interessades, poden posar-se en contacte amb el PSC o bé per telèfon 977 44 62 91 o bé al la seu del partit situat al carrer Gil de Frederic núm. 2 Principal 1a, on s’informarà de la documentació necessària, on i com obtenir-la i de la tramitació adient, els dilluns a la tarda de 17 a les 20 hores,  i els dijous al matí de les 11 a les 13 hores. 

El secretari d’Organització, Enric Roig, ha destacat que el Partit dels Socialistes de Catalunya vol estar al costat d’aquelles i aquells que menys tenen i que més ho necessiten. “Volem un altre model de ciutat amb una altra manera de fer les coses on la transparència i la publicitat siguin la forma habitual de fer política”.