7 d’agost del 2014

El PSC de Tortosa denuncia que els menjadors per infants hagin tancat a l’agost

“És intolerable que CiU deixi sense servei a 120 infants que estan patint les dures conseqüències de la crisi econòmica”
“La fam no fa vacances, i això ho hauria de saber l’alcalde de Tortosa”. Amb aquesta contundent sentència Enric Roig, candidat socialista a l’Alcaldia de Tortosa ha denunciat  la poca sensibilitat que el govern municipal de Convergència i Unió, encapçalat per Ferran Bel, té vers els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat que no tenen garantit un àpat diari. 
Enric Roig considera que tancar els menjadors que atenen a xiquets que viuen en famílies amb risc d'exclusió social o en situació de pobresa escolars a l’agost demostra l’interès polític del Govern municipal de Convergència i Unió per amagar la pobresa infantil a Tortosa. 
“Entenem que el govern municipal de Convergència i Unió considera que no és adequat que els xiquets i xiquetes de Tortosa en situació de vulnerabilitat tinguin el dret de menjar un àpat durant mes d’agost i els primers dies de setembre fins que s'iniciï el curs escolar", ha manifestat Roig.
Malgrat que a Tortosa hi ha un important nombre de xiquets que tenen una alimentació deficitària i que els docents han alertat del fet que alguns nens acudeixen al col·legi sense esmorzar han estat nombroses les ocasions en què la portaveu del Grup Municipal de Convergència i Unió defensa que aquesta situació es tracti a través dels serveis "assistencials" i "socials".