19 de setembre de 2008

Pel PSC, els aparcaments de Ferreries i el centre són prioritaris


Manca de planificació i improvisació

El nou govern de Tortosa obvia les necessitats de Ferreries i el centre de la ciutat i no en prioritza la construcció d’aparcaments

El govern de dretes de Tortosa no té model de ciutat, no planifica i la seva actuació és una improvisació constant que no té en compte les necessitats i prioritats del muncipi. Avui aquesta afirmació és encara més evident després de la prensetació d’un estudi per construir un nou pàrquing a la plaça del Carrilet, al barri del Temple. Un estudi al qual els socialistes ja li han donat suport. Però sobta, tal com va denunciar en roda de premsa el portaveu, Joan Sabaté, que ara el govern es despengi amb una proposta allunyada de les seves promeses electoralistes, i d’altra banda s’allunyi de les principals prioritats que té Tortosa quant aparcaments, que són la zona centre i Ferreries.
En aquest sentit, Sabaté va denunciar l’engany de Bel als paradistes del Mercat als quals va prometre un aparcament en un any. Pel que sembla, una promesa que ha oblidat amb la mateixa facilitat de com la va exposar. No tenia ni té la intenció d’abordar aquesta proposta i, el més greu, ja coneixia la seva inviabilitat quan ho va prometre (devia creuar els dits a l’hora de prometre-ho).
Els socialistes també han criticat la manca de previsió per construir un pàrquing a Ferreries, a la plaça Joaquim Bau, una actuació que l’anterior govern socialista ja havia previst i que enllaçava amb la remodelació de les instal·lacions esportives i que contemplava un aparcament amb capacitat per a 500 places. “Amb la seva proposta per a la construcció de les noves piscines només deixen oberta una connexió al futur pàrquing, però ni n’han planificat la construcció i han hipotecat ja la seva capacitat i viabilitat futures”.