15 de setembre del 2009

Gràcies Rafel

Ahir el company Rafel Lluís va anunciar la seva renúncia com a regidor a l'Ajuntament de Tortosa. Ho ha fet després de meditar-ho molt.
Rafel ha estat i és un home compromès amb allò que fa i per això s'ho ha pensat molt abans de prendre aquesta decisió. Han pesat molt les seves actuals circumstàncies personals que li impedeixen dedicar-se a la tasca de regidor com ell voldria, i ell és d'aquells homes que quan està un lloc hi està al cent per cent. I això, el fet de no poder servir a la ciutat com ell creu que cal, l'ha condicionat decisivament. No obstant això, ja ha deixat clar que, en la mesura que aquestes circumstàncies personals li ho permetin, continuarà col·laborant amb el grup pel futur de la nostra ciutat.

És una decisió que ens sap greu, perquè Rafel ha estat una peça clau en el grup. Treballador inesgotable, d'una discreció i prudència exquisida i un gran emprenedor. Ho ha demostrat en el terreny privat, en el teixit socioeconòmic de la ciutat i també en la vida pública com a regidor, impulsant essent al govern la creació d'indústria aparador als portals d'entrada a Tortosa, l'ampliació del polígon Catalunya Sud, potenciant Expoebre... I, sobretot, ha estat la persona, que sense estridències, va negociar l'arribada de diferents empreses a la nostra ciutat.


I, sobretot, perquè Rafel és una molt bona persona. Ahir es va acomiadar amb l'elegància que el caracteritza, recordant molta gent, amb agraiment. Però som nosaltres qui li estem agraïts per haver-se embarcat en el projecte socialista de la mà de Pasqual Maragall i Joan Sabaté amb el qual va creure de seguida. Gràcies Rafel per aquesta dedicació i perquè sabem que comptem amb el teu suport per continuar treballant per Tortosa.









2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Rafel, perquè amb la teva anada, deixes entrar a Ricard, el regidor amposti.

Anònim ha dit...

Anònim anterior, però quina simplesa de missatge!!!