28 de gener del 2011

El futur i la força de la il·lusió


Amb la sala d’actes del nostre local al nucli antic de Tortosa plena de gom a gom, els militants de l’agrupació local del PSC a Tortosa vam elegir dimarts Joan Sabaté candidat a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions del proper 22 de maig, per una amplíssima majoria.

Era aquesta una ocasió molt especial, ja que per primera vegada havíem d’elegir candidats a presidir les tres EMD de la nostra ciutat: Jesús, Campredó i Bitem. De la mateixa manera que el nostre candidat a l’alcaldia, Joan Sabaté, també Toni Sabaté, Manel Àlvarez i Teresa Castellà, van rebre el suport dels companys i companyes. També el nostre projecte pensa amb els Reguers i Vinallop, que com sabeu tenen designació directa.

El repte que tenim al davant és molt important. Tenim la possibilitat que Tortosa torni a tenir un govern de progrés, un govern que pensi amb tots i totes i, sobretot, en les persones, i això ens omple d’il·lusió i fa que les nostres ganes de treballar per Tortosa siguin moltes. Sí, sentim passió per Tortosa. Perquè sabem de les seves potencialitats que avui la dreta intenta tenir adormides per intentar mantenir el control social, com han fet històricament.
Sabem de les dificultats que tots estem vivim i per aquest motiu l’eix de la nostra campanya serà la recuperació i l’impuls de l’economia per crear ocupació. Un increment de l’atur a la nostra ciutat d'un 260% en els darrers 3 anys, amb un govern amb Bel al capdavant que no ha fet res per solucionar aquesta problemàtica. Per això, el nostre compromís és incentivar l’economia al nostre municipi. Volem un govern de progrés que ha de permetre acabar amb l’immobilisme al que la dreta ha tornat a portar Tortosa. Nosaltres no som aquells que donem copets a l’esquena, nosaltres estem al costat de les dones i els homes, per una Tortosa de tots i de totes.

Som la capital de les Terres de l’Ebre i, per aquest motiu, hem de ser el motor que ha d’estirar amb força i il·lusió el nostre territori cap al futur. Tenim un projecte clar, fort i sòlid, per a Tortosa i per als seus pobles Jesús, Campredó, Bitem, Els Reguers i Vinallop, per tornar el progrés a casa nostra. Volem que la gent hi participi i per això el nostre candidat, Joan Sabaté, posa a disposició de tothom el seu correu electrònic joansabate2011@socialistes.cat

Amb la il·lusió, el treball i la passió necessària, perquè estimem la nostra ciutat i sabem de la capacitat de Joan Sabaté com a alcalde, hem posat el primer gra de sorra. Ara necessitem el vostre suport.

Ricard Lleixà Vero
Secretari d'Acció Electoral del PSC de Tortosa