11 de gener del 2011

El PSC de Tortosa denuncia la desastrosa execució de diferents obres del nucli antic que ha obligat a refer carrers un cop acabats


El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tortosa ha denunciat aquest matí la desastrosa execució de diferents obres del nucli antic que ha obligat a refer carrers un cop aquests s'han donat per enllestits. Ha estat el cas del carrer de la Rosa, de la plaça de la Cinta, del carrer Gil de Frederic, i ara, del carrer Cruera, que poques setmanes després presenta una imatge lamentable i s'ha hagut ja de reposar el paviment malmès. “Aquesta és la demostració del que representa fer-ho bé per al senyor Ferran Bel, la desastrosa execució d'unes obres que si bé és cert que en un primer moment es poden reposar a càrrec de l'empresa executora, és evident que tenen defectes estructurals dels quals se n'haurà de fer càrrec el municipi de manera permanent”, ha destacat el portaveu del grup, Joan Sabaté. En aquest sentit ha explicat que ens trobem davant un cas similar al de la plaça Alfons XII “amb una construcció defectuosa en època de govern de CiU i que actualment continua sent un llast econòmic, amb episosis que hem pogut viure recentment, a part del perill que representa per als vianants”.

Sabaté ha lamentat que, tot i trobar-nos davant d'una de les actuacions més emblemàtiques del municipi, projectada i iniciada durant el madant socialista, la recuperació de la seva ciutat històrica, el govern de Bel no ha sabut estar a l'alçada per gestionar la continuïtat de la seva excecució. “Aquesta actuació ha de permetre una imatge endreçada i neta del nucli antic que no és l'actual”, ha conclòs, tot apel·lant que es deixi d'improvisar i d'actuar amb pretesa celeritat només de cara la galeria.