28 de juny del 2013

Dia de l'orgull LGTB 2013

El PSC presenta el manifest en motiu del Dia de l'Orgull lèsbic, gai, transexual i bisexual d'enguany
Avui és 28 de juny, commemorem el dia de l’ORGULL de Gais, Lesbianes, Homes i Dones Transsexuals i Bisexuals, perquè tal dia com avui, el 1969 a Nova York, un grup de persones gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals es van enfrontar a la policia a un local anomenat Stonewall per tal d’alliberar-se i alliberar-nos de la discriminació i demanar un tracte just igual a la resta de ciutadans i ciutadanes.
Tot i que la realitat encara fa que molta gent mori per la seva orientació o identitat de gènere, hi ha països on els governs actuen en contra d’aquestes persones on el càstig és la pena de mort o la presó. I grups d’homofòbia i transfòbia organitzada discrimini o fins i tot assassini a membres del col•lectiu per odi contra la diversitat. Sigui com sigui, la lluita continua. Aquí també patim homofòbia i transfòbia i seguim reivindicant l'ORGULL, perquè ens enorgullim de ser com som.
Per tots aquests motius, des del PSC seguirem treballant pels drets d’aquest col.lectiu de persones i per una llei per l’eradicació de l’homofòbia i la transfòbia.
Així mateix, us informem que demà dia 29 s’han convocat dues manifestacions a Barcelona. El Pride i la Comissió Unitària faran diversos actes, entre d’altres la desfilada del Pride el dissabte dia 29 a les 18:00h que començarà al Portal de Santa Madrona amb l’Avinguda Paral•lel on el PSC participa amb una carrossa i la desfilada de la Comissió Unitària el mateix dissabte 29 de juny a les 18:30h que començarà a la Plaça Universitat on participarem a peu.
Esteu tots i totes convidats a participar amb nosaltres als diversos actes.
Podeu descarregar-vos el manifest aquí.