17 de juny del 2013

Els socialistes denuncien el mal estat del parc infantil del Temple, enèsima queixa ciutadana a Tortosa

Reclamen al govern de Bel que hi actuï de manera immediata, que escolti la gent i creï un consell de la via pública
1 / 5
Els socialistes de Tortosa han deixat clar avui que no pensen abaixar la guàrdia respecte al mal estat en què es troba la via pública i que continuaran fent-se ressò de les queixes que els arriben per part de la ciutadania. Des del PSC, a més, estan força preocupats perquè el govern lluny d’escoltar les demandes dels veïns i veïnes ha iniciat una “campanya d’autobombo” que “demostra que xafen poc els carrers”. En aquesta ocasió, els socialistes han traslladat la queixa sobre l’estat en què es troba el parc infantil de la plaça del Temple, amb els marges en mal estat, fanals amb els conductes i connexions a la vista, brutícia acumulada i mobiliari trencat.
“El problema és que estem arribant a un punt que es comença a jugar amb la seguretat dels xiquets i xiquetes”, ha advertit el regidor socialista Enric Roig que ha exigit al govern de CiU “la reparació immediata i adequació d’aquest espai perquè pugui ser emprat pels més menuts”.
Roig ha tornat a insistir en la necessitat que el govern prioritzi el manteniment dels carrers i places de la ciutat. “Tortosa presenta cada dia un estat de conservació més lamentable però el govern de Bel sembla que es negui a escoltar a qui ho denuncia”. I ha tornat a reclamar la creació d’un consell de la via pública amb associacions de veïns i altres entitats i col•lectius vinculats a l’educació, el comerç i el turisme, entre altres, amb l’objectiu de desenvolupar un Pla de manteniment de la via pública i els edificis municipals.