18 de setembre del 2014

El PSC de Tortosa denuncia el deteriorament de les escales d'accés a l'hospital des del barri de Santa Clara-Garrofer

Els socialistes alerten que l’accés des del centre històric de Tortosa a l’Hospital Verge de la Cinta presenta greus deficiències de manteniment


El candidat a l'alcaldia i portaveu del grup municipal Socialista, Enric Roig, considera molt preocupant “l'estat lamentable de manteniment de les escales de l’Hospital” que és un “exemple del que  passa en molts carres de la nostra ciutat”. “Fa dos anys que denunciem el deficient estat de conservació de la nostra ciutat, que transmet una imatge negativa, no només a tots els tortosins i tortosines sinó a les persones que ens visiten, perjudicant el comerç i el turisme en un moment en què hauríem de lluitar molt més per potenciar la nostra imatge”, ha reiterat Roig. 
El PSC torna a reclamar, per tant, a l'alcalde que de forma urgent es redacti un Pla Integral de Manteniment de la Via Pública i la reposició del mobiliari urbà amb la finalitat de donar solució als greus problemes de manteniment de la ciutat, una acció que havia promès el govern de Convergència i Unió i que no s'ha realitzat.
“Encara que CiU va afirmar en el Ple que sí, es pot veure a simple vista que aquest pla no existeix”, ha subratllatRoig, que considera el manteniment de la via pública com "una de les nostres prioritats, no només del PSC, sinó de tots els tortosins i tortosines”.
Els socialistes pensen exigir, mitjançant una moció en el Ple, que es reparin de forma urgent els desperfectes de les escales, que constitueixen un eix de comunicació fonamental per a les persones que no tenen cotxe entre els barris del Centre, Remolins i Santa Clara-Garrofer amb l’Hospital Verge de la Cinta, a més d’un atractiu turístic de primer ordre inexplotat. 
Roig ha recordat que “hem repetit fins a la sacietat que no es tracta només de construir nous espais sinó que allò important és mantenir els que ja tenim”, tot afirmant que “en els últims anys hem observat com Ferran Bel s’ha preocupat més per la construcció d’obres faraòniques que pels problemes reals dels tortosins i tortosines”.
Per als socialistes, la situació comença a ser preocupant perquè la ciutat està cada cop més bruta i descuidada i l’equip de govern municipal no li posa remei. “No es dediquen els suficients esforços ni es prioritzen les necessitats del tortosins i tortosines”, ha denunciat Roig .
L’alcaldable socialista s'ha mostrat dolgut per l’actitud passiva del consistori, perquè “Tortosa és la nostra ciutat i no donem una imatge de ciutat moderna i eficient en la qual valgui la pena viure”.