24 de setembre del 2014

El PSC de Tortosa denuncia l’estat de manteniment de les piscines municipals

La caiguda d’una part del sostre dilluns passat va alterar la normal activitat de les instal·lacions de Ferreries
El grup municipal socialista ha criticat la "desídia" de l’equip de Govern de Convergència i Unió en el manteniment de la piscina municipal coberta, part del sostre de la qual va caure a conseqüència d’una filtració de l’aigua de la pluja impedint la seva utilització a alguns usuaris, ja que representava un risc.
El portaveu i candidat a l'alcaldia Enric Roig s’ha fet ressò del malestar de molts usuaris d’aquestes instal·lacions, ja que l’estat de manteniment de les instal·lacions esportives cada cop és pitjor. Roig ha indicat que “ens arriben cada cop més queixes del lamentable estat de conservació de les piscines perquè el govern de Ferran Bel ha descuida una cosa tan primordial com el manteniment d’aquestes instal·lacions”
Per al portaveu socialista aquesta és la conseqüència d’un equip de regidors "completament paralitzats per les absències contínues de l’alcalde i la primera tinent d’alcalde, en lloc de preocupar-se per mantenir les instal·lacions de què disposem i atendre als ciutadans”.
Els socialistes denuncien que l’estat de les piscines "fan pena” i que la situació es va agreujant amb el pas del temps, sense que l’alcalde hagi presentat el projecte de les noves piscines.
Roig ha recordat que al Ple del mes de gener passat, quan l’equip de govern va deixar marxar a l’empresa que havia incomplert la construcció de les noves piscines sense aplicar-li cap penalització, l’alcalde va manifestar que el projecte de les noves piscines estaria enllestit en 15 dies. "Avui, gairebé 10 mesos després els ciutadans encara esperen aquest projecte que no apareix”.
De fet, Roig ha tornat a denunciar que el passat 12 d’agost Bel va fer unes declaracions en què anunciava que al voltant de les festes de la Cinta Tortosa tindria “un nou model de piscines per a la ciutat.” En l’enèsim incompliment de la seva paraula respecte a les piscines municipals Bel va declarar que "immediatament després de la Cinta o, fins i tot, abans es presentaria el nou projectes de piscines, i dues setmanes després continuem igual”, ha declarat l’alcaldable socialista.
“A Bel se li acaba el crèdit”, ha manifestat Roig el qual ha recordat a Convergència i Unió que centrar tota la seva política en fer oposició de l’oposició té el seu límit, i que “si l’alcalde està esgotat i amb ganes de marxar, tal i com ha repetit en reiterades ocasions en diferents llocs, Bel ha de deixar pas a d’altres regidors del seu partit que tinguin ganes d’afrontar el grans reptes de la nostra ciutat”.
Els socialistes no entenen com l’equip de Govern no es cansa de dir que "som un ajuntament amb superàvit que avança el pagament del deute als bancs de 5 milions d’euros mentre són incapaços d’iniciar la construcció d’unes piscines, completament necessàries, que el mateix equip de govern va enderrocar". I hi han afegit: "Volien gastar-se 29 milions d’euros en unes piscines faraòniques i són incapaços d’arreglar les coses petites, com les gotelleres de les úniques instal·lacions en ús que, de vegades, són molt més importants”, ha subratllat
Roig ha qüestionat si “permetran que l’actual piscina es deteriori i quedi inservible per falta de manteniment, per a després justificar una inversió novament desproporcionada”.