11 d’abril del 2013

Els socialistes responen Bel que la valentia és assumir els errors i rectificar anul•lant l’ampliació de la zona blava

Els socialistes ja han anunciat que duran aquest tema al ple a través d’una moció que espera comptar amb el suport de tots els grups i també de CiU
Notícia publicada a tortosa.socialistes.cat el 28 de març

“Ser valent és dir la veritat i defugir la hipocresia”. Amb contundència ha respost el regidor socialista Enric Roig les declaracions fetes per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, en resposta a la denúncia sobre el fracàs en els aparcaments a la ciutat i l’exigència que anul•li l’ampliació de la zona blava.
Els socialistes el que demanen al govern de CiU i al Ple és que mitjançant una moció “Bel compleixi amb la seva obligació i resolgui l’incompliment del contracte per a la construcció i explotació de l’aparcament del Rastre i, per tant, l’ampliació de la zona blava que hi va vinculada”. El regidor li ha fet memòria a l’alcalde recordant-li que en les institucions democràtiques la gestió correspon al govern, i l’oposició l’insta a actuacions mitjançant propostes de resolució al ple. Així mateix, “si tan curós és amb els procediments administratius, com és que ha permès tenir caducat més de cinc anys el contracte de la neteja d’edificis municipals?”.
Finalment, els socialistes li han respost a Bel “que la veritable valentia es demostra reconeixent que s’ha equivocat amb la zona blava i rectificant en la que ha estat una desastrosa decisió per als interessos dels tortosins i tortosines”. Els socialistes ja han anunciat que duran aquest tema al ple a través d’una moció que espera comptar amb el suport de tots els grups i també de CiU.