22 de juny del 2010

El grup municipal del PSC critica l'abandó de la piscina municipal

Els socialistes insten al govern a obrir la piscina descoberta aquest estiu

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tortosa ha lamentat l'abandonament en què està immers el projecte de les noves piscines municipals i ha demanat a l'alcalde Ferran Bel que expliqui a la ciutadania per quins motius la piscina exterior torna a estar tancada aquest estiu quan no hi ha cap indici ni previsió que s'hagin d'iniciar les obres de remodelació. Sabaté ha instat Bel a que rectifiqui i obri la instal·lació aquest estiu.


Per als socialistes és molt greu que quan només falta un any per a la fi del madat no es conegui res més del projecte de remodelació de les picines, una de les actuacions més demandades per la ciutadania, que pràcticament tots els partits duien en les seves propostes electorals. “Estem a les acaballes d'aquest mandat municipal en què el senyor Bel té majoria suficient per tirar endavant aquest projecte i tot està absolutament parat. És obvi que Tortosa no tindrà en aquest madat noves piscines i això, tenint en compte que té el suport necessari per fer-ho, només es deu a una clara incapacitat de gestió”, ha lamentat Sabaté, que ha recordat que la piscina descoberta estarà tancada per segon any consecutiu. “L'any passat es va tancar la piscina exterior amb l'excusa que s'havien de fer primer unes cates arqueològiques que després es van convertir en geològiques. I enguany què? Tornem a tenir tancades les piscines sense que hi hagi cap motiu, ja que no es preveu que en els pròxims dos mesos comencin les obres. Per tant, el més lògic és que s'obrin aquest estiu, per això creiem que l'alcalde ha de donar explicacions del perquè estan tancades”.


Sabaté també ha recordat el suport que el govern ha tingut per part del PSC per tirar endavant aquest projecte, malgrat no estar d'acord amb la requalificació dels terrenys de l'estadi, una actidud molt diferent a la que va tenir CiU en l'anterior mandat amb un clar comportament electoralista que va evitar que es tirés endavant la necessària remodelació de les instal·lacions esportives. “Avui Tortosa ja podria tenir piscines, però aleshores vam haver d'aparcar el projecte perquè no teníem el consens suficient”. El PSC tortosí ha tornat a redundar avui en la manca de transparència informativa i opacitat del govern cap als grups de l'oposició i ha demanat al govern seriositat en un tema “sensible” per una ciutat que mereix tenir unes instal·lacions adequades i que prestin un servei amb la qualitat que demanda la ciutadania.