13 de desembre del 2013

Sabaté: “La reforma de les pensions és el colofó a la sèrie de reformes del programa ocult del govern”

Segons el senador socialista la ideologia del PP és “qui vulgui alguna cosa que se la pagui"
El portaveu adjunt de l'Entesa, Joan Sabaté, ha presentat aquest matí el veto a la Llei de pensions en nom dels senadors socialistes del grup parlamentari. 
Sabaté ha dit que la reforma es basa en què "el sistema no funciona per un excès de despeses, però no és així. És per la baixada dels ingressos", a banda també ha subratllat que “totes les decisions de reforma s'han sustentat en un important grau de consens polític, econòmic i social”. El senador s'ha referit a l'informe del Consell Econòmic i Social, molt negatiu amb el projecte de llei,” principalment perquè la seva concepció s'hagi apartat de la via de l'acord" .
Per a Sabaté, la llei planteja un sistema "profundament injust i provoca pèrdua de poder adquisitiu que no podrà tornar-se a recuperar".
El portaveu adjunt ha advertit que aquest és "el colofó d'una sèrie de reformes estructurals d'un programa B que no va presentar el PP en la campanya electoral". Aquesta estratègida està "impregnada d'idelologia ultraliberal sense justícia social i que té com a màxima aspiració que qui vulgui alguna cosa que se la pagui".