21 de gener del 2014

Els socialistes tornen a endegar la campanya informativa sobre les exempcions i bonificacions d’impostos i taxes

Està adreçada a militants i simpatitzants del partit, tot i que la informació es posa a l’abast de tota la ciutadania
El PSC de Tortosa, tal i com ja va fer l'any passat, torna a iniciar una campanya d’informació entre els seus militants i simpatitzants per donar a conèixer les exempcions i bonificacions potestatives pel que fa a alguns impostos i taxes que afecten a tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Tortosa.
Es tracta d’una iniciativa que vol cobrir el fet que a penes hi ha publicitat sobre aquesta mesura que passa en moltes ocasions desapercebuda precisament a les persones que més ho necessiten. Per això, tot i que la campanya s’adreça als simpatitzants i militants, els socialistes posen a disposició de tothom qui ho vulgui aquesta informació.
Els interessats i interessades, poden posar-se en contacte amb el PSC o bé per telèfon al 977 44 62 91 o bé al la seu del partit situat al carrer Gil de Frederic núm. 2 Principal 1a, on s’informarà de la documentació necessària, on i com obtenir-la i de la tramitació adient, els matins de dilluns a divendres fins a les 15 hores.
El secretari d’Organització, Enric Roig, ha destacat que el PSC vol estar al costat d’aquelles i aquells que menys tenen i que més ho necessiten. “Volem un altre model de ciutat amb una altra manera de fer les coses on la transparència i la publicitat siguin la forma habitual de fer política”.
A continuació s'adjunta una taula resum de les exempcions i/o bonificacions possibles.