9 de maig del 2014

Javi López, Cristina Narbona, Ximo Puig i Mònica Lafuente participaran en la campanya dels socialistes a l’Ebre

Els socialistes han programat una vintena d'actes a les Terres de l'Ebre i celebraran l'acte central de campanya el 20 de maig vinent a Tortosa

La campanya electoral va arrencar ahir a la nit amb l’enganxada del primer cartell a càrrec de la JSC de l’Ebre. Fins el proper 25 de maig s’han programat una vintena d’actes que començaran demà amb el Dissabte Roig a Tortosa. Entre altres actes, dilluns, dia 12, visitarà les Terres de l’Ebre el candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, que participarà en la Diada del Recapte de la Sénia. López protagonitzarà l’acte central de la campanya a l’Ebre dimarts 20 de maig al Museu de Tortosa i ho farà acompanyat per Ximo Puig, primer secretari del PSPV i candidat socialista a presidir la Generalitat Valenciana, i de Joan Sabaté, senador i primer secretari del PSC de Tortosa.
També ha volgut donar suport a la campanya dels socialistes ebrencs l'exministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, en un moment tant important per a les Terres de l’Ebre quan hi torna a haver en joc el futur del Delta i del territori amb l’amenaça del nou pla de conca de l'Ebre del govern del PP. Narbona, que va ser la ministra que va derogar el transvasament de l’Ebre del PHN de CiU i PP, visitarà Tortosa, Amposta i el Delta de l’Ebre dissabte 17 de maig.
Divendres 16, Mònica Lafuente, secretària del sector Agroalimentari i Món Rural de la comissió executiva del PSC, oferirà una xerrada sobre la PAC a les 20 hores a Sant Jaume d’Enveja.