19 de juny del 2009

Cates ideològiques?

Com ha passat en bona part de les administracions on CiU ha tingut el poder, Bel ha traslladat a l'Ajuntament la tan coneguda política "clientel·lar" d'aquesta formació en temes de personal. Com va fer al Consell Comarcal del Baix Ebre quan va ser president. Com ens hauríem d'estranyar, doncs, que hagi col·locat A DIT treballadors del seu entorn o hagi tornat favors als que li van ajudar a muntar els numerets contra els socialistes?

I com a prova clara la següent: l'Ajuntament va convocar una borsa de treball per tal de contractar un nou delineant al departament d'Urbanisme. Es fa la prova i queda una persona en primer lloc. La Borsa s'aparca. De cop, la GUMTSA decideix contractar una persona. I com molt bé explica la pròpia regidora de Personal les societats mercantils no segueixen el procés de borsa de treball, i, per tant, ja tenien l'argument per poder col·locar a qui volien. FETA LA LLEI FETA LA TRAMPA. Així el govern de CiU va deure pensar: com que a aquesta persona que volem que entri a treballar ja no la podem contractar a l'Ajuntament perquè ha quedat en segon lloc a la Borsa i hauríem de fer entrar a la primera, que no ens agrada, tenim la solució, la contractem allà on no calen borses, o sigui a la GUMTSA. Així, avui, la persona que va quedar segona, però estretament vinculada a CiU, treballa per a l'Ajuntament a través de la GUMTSA i la que va guanyar per mèrits la prova, està al carrer. Si volen més proves...

Per tant, que no ens enredin venent modernitat i transparència. És la dreta carrinclona de sempre. El pitjor que es pot fer és disfressar la realitat. I tothom sap que allí on va CiU, desembarquen els seus. I als fets ens remetem.

1 comentari:

pere ha dit...

Oposicions per torn de digitals tenen una barra sense limits, la meva pregunta es quants de treballadors/ores del despatx d'en Bel treballen avui a l'Ajuntament?quants de promotors de diferents plataformes anti tot? quants d'amics coneguts o directament familiars?
La realitat es que molts i aquests ho seran per tota la vida.
Fer-ho be sobre tot pels amics i col.laboradors. Barra es el que els sobra.