22 de juny del 2012

Enric Roig pren possessió del càrrec com a nou regidor de l'Ajuntament de Tortosa



Enric Roig ha pres possessió del càrrec de regidor en el ple extraordinari de l'Ajuntament de Tortosa que s'ha celebrat aquesta tarda. Roig substitueix Núria Chertó que ha deixat el càrrec per responsabilitat en no poder compaginar-lo amb les seves tasques professionals.

"És un honor poder servir a la ciutat que t'ha vist néixer. A més, s'hi afegeix el sentiment que hi he estat treballador fins fa vuit anys, quan vaig marxar per iniciar nous camins professionals, i tant haver-hi treballat com ara ser regidor és una gran satisfacció i m'omple d'orgull des de l'estima que sempre he tingut per Tortosa"

Roig ha agraït la feina feta per Chertó durant el darrer any: "Ha assumit les tasques de regidora com ningú i espero poder continuar la seva feina". I ha conclòs assenyalant que afronta amb molta il·lusió "el repte que els socialistes tenim al davant, un projecte de futur de la nostra ciutat, engrescador i il·lusionador per tal que Tortosa torni a tenir un govern progressista i d'esquerres".

Roig, que és secretari d'Organització del PSC de Tortosa, és arquitecte i ha estat director de la Festa del Renaixement de Tortosa i de l'IDECE.  El grup municipal del PSC està format per Antoni Sabaté, que n'és el portaveu, Dolors Bel i Enric Roig.