22 de maig del 2008

Almenys, elegància

Fins avui, creiem que no tots els integrants de l'actual equip de govern adolien del mateix tarannà poc elegant de l'actual alcalde, si bé li donaven cova, però una recent entrevista al regidor de Turisme de l'Ajuntament, d'aquestes que fan a mida en una concreta atelevisió local, ens fa pensar ja que la poca elegància i la desinformació, amanida amb quatre falsedats i sense el condiment necessari de situar les coses en el seu just context, o sigui la intoxicació com a arma, s'està estenent ràpidament com un virus que pot acabar afectant tot el govern. En aquesta entrevista, a la pregunta preparada, d'aquelles on es sol dir m'agrada que em facin aquesta pregunta, un determinat aperiodista al·ludia a la mala situació del turisme a la ciutat, tot aclarint, evidentment, que no era culpa seva, faltaria més, sinó que era la situació on pobrets meus s'havien trobat els actuals mandataris municipals (m'agrada que em faci aquesta pregunta i que deixi clar que els d'abans eren molt, molt dolents). A hores d'ara el fotut és que els funcioni aquesta estratègia mediàtica tan simple i barroera i que ningú s'atreveixi a denunciar-ne la manipulació pura i dura.
Doncs bé, vaig pensar que el regidor en qüestió expliacaria que donarien continuïtat a tota la feina que ja s'havia encetat per tal de treballar aquest aspecte tan vital per al futur econòmic de la nostra ciutat i territor com és el turisme. Però vés per on que no, que resulta que el regidor de torn contesta que la situació que s'han trobat és dolenta però que aviat es veurà el fruit del que ells han fet fins ara: projectar un centre d'interpretació del Renaixement, que l'Escorxador aculli el gran museu de la ciutat o posar en valor els nostres actius culturals. Què fort! I quin morro s'ha de tenir per dir que els altres no havien fet res i exposar com a projectes de futur els que has heretat. Perquè només cal anar revisar les hemeroteques i els plens, i la fullerassa administrativa de l'Ajuntament, o preguntar als tècnics per veure que aquests projectes, que ara ens volen vendre com a novedosos, són herència del nostre govern socialista.
Per tant, anem en compte, perquè de mentides així en sentirem cada dia i cal estar a l'aguait per posar les coses al lloc. El nou govern no té i pel que sembla no tindrà projecte de ciutat, ha tingut la sort de comptar amb molt bona feina feta i el desenvolupament d'aquesta farcideta amb una mica de populisme barat i amb algun mitjà partidista com altaveu preveu enredar-nos a tots i totes.
A treballar i desmuntar la seva farsa!!!