9 d’abril de 2011

La força de la renovació identifica la llista dels socialistes tortosins


Joan Sabaté encapçala un equip amb il·lusió, capacitat i convicció per treballar fort per Tortosa


Renovació, il·lusió, capacitat i convicció per treballar fort per Tortosa. Així es pot definir la candidatura que els socialistes tortosins han presentat avui amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig vinent. La llista l'encapçala Joan Sabaté i es caracteritza per una important renovació en els onze primers llocs, on hi ha set cares noves: Núria Chertó, Antoni Sabaté, Enric Roig, Dolors Bel, Eduard Rel, Maria Lluïsa Vergés i Manel Àlvarez. A més, la llista té un 40% de membres que són independents i que s'han volgut sumar al projecte socialista per recuperar l'alcaldia de Tortosa i tornar a tenir un govern de progrés a la ciutat. Tal com ha destacat Joan Sabaté, es tracta d'un equip amb il·lusió, capacitat i convicció per treballar fort per Tortosa. “Incorporem professionals dels diferents àmbits i que representen les sensibilitas de tots els barris i pobles, persones vinculades al món veïnal, gent jove, emprenedora, amb capacitat de treball, i persones amb experiència per tal de construir el millor equip per Tortosa”.


El candidat socialista ha recordat avui un altre cop que el principal objectiu dels socialistes tortosins serà apostar per activar l'economia del municipi després de quatre anys de paràlisi amb la promoció industrial i la generació d'ocupació com a principals objectius. “Avui el principal objectiu del PSC és estar al costat de la gent per fer front al context de crisi actual, però també per preparar la nostra ciutat pels reptes de futur, des del convenciment en les nostres possibilitats i els nostres actius, pensant sobretot en tots i cadascun dels tortosins sense exclusions”, ha reblat Sabaté.


CANDIDATURA DE TORTOSA A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2011


1. JOAN SABATÉ BORRÀS

Té 53 anys. Llicenciat en Geografia i Història. És professor a l’Institut de Tortosa. És portaveu del grup Socialista a l'Ajuntament de Tortosa. És senador per l'Entesa Catalana de Progrés, president de la federació del PSC de l'Ebre i primer secretari del PSC de Tortosa. Veí de Remolins. Està casat i té dos fills.


2. NÚRIA CHERTÓ ROIG


Té 30 anys. Diplomada en Turisme. És màster en Gestió Turística. Actualment cursa estudis de segon cicle d'Estudis de l'Àsia Oriental a la Universitat Oberta de Catalunya. Professora del mòdul d'Ofertes Gastronòmiques a l'Escola Via Magna International School of Hospitality and Tourism de Tortosa del sector de l'Hosteleria i Turisme. Veïna del Temple. Soltera.


3. ANTONI SABATÉ IBARZ


Té 56 anys. Primer secretari del PSC de les Terres de l'Ebre. Ha estat Alcalde de Flix i Diputat al Parlament de Catalunya. Ha estat director del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i coordinador dels serveis territorials de Cultura. És candidat a la presidència de l'EMD de Jesús. Veí de Jesús. Té 4 fills.


4. EDUARD ENA FORNÉ

Té 39 anys. És advocat. És regidor de l'Ajuntament de Tortosa. Membre de l'executiva de la federació del PSC de l'Ebre. És secretari de l'Ajuntament de Bot. Veí del Raval de Sant Llàtzer. Està casat i té tres fills.


5. DOLORS BEL GUERRERO


Té 41 anys. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació en l’especialitat de pedagogia terapèutica - educació especial per la Universitat Rovira i Virgili. Treballa d'administrativa a Comissions Obreres. Membre de la junta de l'Associació de Veïns de del Raval de Sant Llàtzer. Veïna del Raval de Sant Llàtzer. Està casada.


6. ENRIC ROIG MONTAGUT


Té 49 anys. És arquitecte per l’Escola Tècnica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. Compagina l’activitat d'arquitectura com a professional lliberal amb el seu treball a l’Administració Pública; actualment és arquitecte municipal de l'Ajuntament de Batea. Entre d’altres responsabilitats com a cap de servei de l’Ajuntament de Tortosa, ha estat director de la Festa del Renaixement. Veí del centre. Està casat i té tres fills.


7. EDUARD REL CARTOIXÀ


Té 36 anys. És diplomat en Educació Social. Treballa com a tècnic coordinador de formació al Centre de Formació Terres de l'Ebre. Ha estat president de l'Associació de Veïns de Ferreries Sant Vicent i vicesecretari de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa. És viceprimer secretari del PSC de Tortosa. Veí de Ferreries. Està casat i té dos fills.


8. RICARD LLEIXÀ VERO


Té 42 anys. Formació Professional de Segon Grau Administratiu i Comercial. Experiència en gestió i direcció d'empreses. És regidor a l'Ajuntament de Tortosa. És secretari d'Acció Electoral del PSC de Tortosa. Veí de Remolins. Està casat.


9. MARIA LÓPEZ RICA


Té 58 anys. És administrativa i mestressa de casa. Voluntària de Càritas. Veïna del centre. Està casada i té tres fills.


10. Ma. LLUÏSA VERGÉS CANIVELL


Té 47 anys. Diplomada en Treball Social. Treballa a l'Hospital Verge de la Cinta. Veïna del centre. Sòcia col·laboradora d'Amnistia Internacional, Metges Sense Fronteres i d'Amics de la UNESCO.


11. MANEL ÁLVAREZ CHAVARRIA


Té 34 anys. Formació Professional de Segon Grau Administratiu i Comercial. És tècnic auxiliar Administratiu i Comercial. Treballa com a comercial. Candidat a la presidència de l'EMD de Campredó. És portaveu del grup Socialista a la Comissió Gestora de l'EMD de Campredó. És president de la Unió Esportiva Campredó. Veí de Campredó. Està casat i té una filla.


12. TERESA CASTELLÀ CARLES


Té 63 anys. Candidata a la presidència de l'EMD de Bítem. És portaveu de l PSC a la Comissió Gestora de l'EMD de Bítem. Prejubilada de Telefònica. Durant dos anys, representant de les Terres de l'Ebre al Consell Nacional de Dones de Catalunya. Presidenta de l'Associació de Dones de Bítem. Veïna de Bítem. Té una filla.


13. ALBERTO TAFALLA SABATÉ


Té 74 anys. Jubilat. Ha estat xofer. President de l'Associació de Jubilats dels Reguers. Representant del PSC al Consell de Barri dels Reguers. Veí dels Reguers. Es vidu, té tres fills i una filla i set nets.


14. SANTIAGO FORNÉ ROÉ


Te 53 anys. Responsable de post-venda en una empresa d'automoció, on treballa des de fa 37 anys. Alcalde Pedani a Vinallop durant dos anys i membre del Consell de Barri els últims quatre anys. Està casat i té dos fills.


15. ANNA ARIÑO PLA


Té 39 anys. Formació Professional de Segon Grau Administratiu i Comercial. Funcionària de l'Ajuntament de Tortosa. Delegada sindical d'UGT. Membre de l'Associació Cultural Terra d'Aigua. Veïna de Jesús. Té un fill.


16.ENRIQUE GIMÉNEZ DIAZ


Té 41 anys. Diploma de mediació Social en l’àmbit de la família, la joventut i la violència de gènere. Mediador intercultural en l'àmbit d'Educació, tècnic per a la comunitat gitana, al departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. President de la Unió Gitana de Tortosa. Veí del Temple. Està casat i té quatre fills.


17. NÚRIA GISBERT MARTÍNEZ

Té 36 anys. Formació Professional de Segon Grau Administratiu i Comercial. És membre de la Comissió Gestora de l'EMD de Campredó. Membre de l'Associació de Mares i Pares del Col·legi Port-Rodó i membre del Consell Escolar i de la ZER. Veïna de Campredó. Està casada i té dos filles.


18.GERARD REYES CALDERÓN


Té 20 anys. Estudia Finances i Comptabilitat a la Universitat Rovira i Virgili. Jugador de la Unió Esportiva Remolins -Bítem des de fa cinc temporades. Solter.


19. FRANCESC JUAN CARCELLER


Té 62 anys. Llicenciat en Filosofia i Lletres en la branca d'Història i Diplomat en Magisteri. Ha estat director i mestre del Col·legi La Mercè. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Tortosa. Veí del centre. Està casat i té dos fills.


20. CONSOL CORDERO GONZÁLEZ


Té 46 anys. Llicenciada en Ciències de l’Educació. Psicopedagoga del Departament d’Ensenyament. Directora de l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic del Baix Ebre. Coordinadora dels Serveis Educatius del Baix Ebre. Professora associada del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili Campus de les Terres de l’Ebre. Tutora de la UNED en el centre associat de Tortosa. Vicepresidenta d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa. Membre fundadora de la Xarxa d’Innovació Pedagògica XIP. Veïna del centre. Està casada i té dos fills.


21. VICTÒRIA CAMPOS TURÓN


Té 73 anys. Lluitadora antifranquista i referent de l'esquerra tortosina. Activista social. Veïna del Barri Antic. Està casada, té quatre fills i set nets.


SUPLENTS DE LA CANDIDATURA

22. EVA ORTEGA RAMOS


Té 37 anys. Biòloga. És màster en Microbiologia. És tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals. Responsable d'una empresa de reactius per anàlisis clínics. Ha estat cap de servei de Presidència a l'Ajuntament de Tortosa. Membre de l'Associació Cultural Terra d'Aigua. Veïna del barri de Sant Rosa de Bítem. Està casada


23. CRISTIAN MORENO ACCENSI


Té 23 anys. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la URV. Màster en Finances i Gestió Bancària. Assessor Financer Europeu (IEF. Institut d'Estudis Financers). Treballador de banca. Veí de Ferreries. Solter.


24. LAURA ELISA GIL I RODRÍGUEZ


Té 35 anys. És administrativa. Veïna del barri de Santa Rosa a Bítem. Està casada i té un fill.