27 de febrer del 2015

Enric Roig: “Es destapa la mentida del govern de CiU amb les piscines a Tortosa”

L’anunci de Bel que no es construiran les piscines aquest mandat, adobat amb la confusió de la nova zona de lleure, “confirmen un engany continuat a la ciutadania que és inadmissible”
“L’anunci de Ferran Bel que no es construiran les piscines aquest mandat certifica l’engany continuat al qual s’ha sotmès la ciutadania sobretot des de l’any 2011 quan abans de les eleccions es va enderrocar el mur d’accés a l’estadi escenificant l’inici imminent del complex d’aigües que es va agreujar durant aquest mandat posant data de manera successiva i incomplerta al projecte”. Així ha valorat avui el candidat del PSC a l’alcaldia, Enric Roig, la confirmació de Bel en una entrevista al Canal 21 Ebre que Tortosa no tindrà piscines aquest mandat, notícia que arriba poc després de l’anunci de la construcció d’una nova zona de lleure a l’estadi “una actuació clarament electoralista i que considerem que s’ha tirat endavant amb un clar objectiu de confondre la ciutadania quan falten tres mesos per a les municipals”. De fet, els socialistes ja havien denunciat aquesta situació al llarg del mandat i hi havien tornat a insistir ara en el marc de la campanya Veritat o mentida? Tu decideixes!.
Per al dirigent socialista, però, el pitjor de tot és la deixadesa que ha patit el barri de Ferreries i el seu centre neuràlgic durant tot aquest temps, que no es pot permetre “en una ciutat que vol ser referent a les Terres de l’Ebre”. “Bel ha girat l’esquena a comerciants i veïns i ara vol rentar-se la cara amb una actuació improvisada que voldrà simular acció i actuació a Ferreries per poder posar alguna cosa en el programa electoral”. Roig també ha titllat d’electoralista l’obertura de l’estadi precisament ara quan era una reclamació que s’havia fet reiteradament des del PSC durant aquests quatre anys.
Roig ha tornat a insistir que aquesta obra és necessària per al municipi, amb la qual els socialistes es van comprometre i s’hi han tornat a compromès, de fet es va presentar un projecte que Bel ni tan sols “va voler mirar”. En resum, segons Roig, el projecte o millor dit, no-projecte de piscines de Bel certifica i resumeix el seu mandat a Tortosa: “Fracàs en els seus projectes estrella, incapacitat de tirar endavant actuacions per activar l’economia i continuar vivint de la renda deixada pels governs socialistes”.
Finalment, el candidat socialista ha criticat de nou l’escassa voluntat de consens del govern de Bel en aquest projecte, ignorant ja d’entrada les aportacions i peticions fetes pel grup socialista i ha tornat a apel·lar una vegada més a ERC a no ser còmplice del major “engany i fiasco” d’un govern durant la democràcia a Tortosa.