23 de març del 2015

El PSC aprovarà divendres en assemblea oberta a la ciutadania el programa electoral per liderar el canvi a Tortosa

El candidat, Enric Roig, destaca que s’han debatut més d’un miler de propostes de les quals en sortirà el document definitiu
El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, s’ha mostrat molt satisfet de la feina d’equip que ha permès debatre al llarg del mes de febrer i març més d’un miler de propostes per confeccionar el programa electoral. “Hem fet molta feina, moltíssima, i estic molt agraït a les aportacions que s’han fet per part dels afiliats i de la ciutadania en general que ens permeten tenir una radiografia de les necessitats reals del municipi i a la vegada quines són les mesures que cal implementar per actuar-hi”, ha assenyalat. I és que la feina de la candidatura socialista ha estat intensa des de fa tres anys copsant el parer dels tortosins i tortosines al carrer, a través de la convocatòria del Dissabte Roig, amb reunions amb associacions i entitats i amb les aportacions que s’han recollit a través del webwww.tornarasomiar.webnode.es. “Complementen la nostra tasca intensa a l’Ajuntament en què hem presentat un centenar de mocions en positiu per la ciutat que també hem tornat a debatre, millorat i ampliat”.
Aquestes 1.110 propostes es tradueixen en 87 accions en Compromís i Regeneració Democràtica; 198 en Igualtat, Benestar i Integració Social; 424 en Economia, Desenvolupament i Ocupació, i 401 propostes en Territori, Serveis i Espai Públic. Aquests són els quatre eixos del programa socialista. “Estem preparats per liderar el canvi a Tortosa”, ha emfatitzat Roig, “i tenim una eina àmpliament treballada per fer-ho, per superar de nou una dreta ancorada en l’immobilisme, incapaç d’aportar ni una sola proposta per fer front a la crisi i que ha desatès el dia a dia dels tortosins i tortosines”.
En total, el programa electoral definitiu anirà al voltant d’un centenar de propostes concretes per a Tortosa i la resta de pobles. “Al llarg del mes de febrer i març ja hem fet un treball previ en el debat i aprovació de part del miler de propostes presentades. Ara divendres, a les 20 hores, en una assemblea oberta a la qual estan convocats tots els afiliats i la ciutadania en general, tancarem el document definitiu, que toca de peus a terra, però que també és agosarat, que és realista i a la vegada ambiciós perquè Tortosa recuperi la força perduda durant els darrers vuit anys de govern de Bel, un executiu esgotat que afronta el 24 de maig amb poca credibilitat després de les operacions lamentables per la ciutat com han estat, entre altres, les piscines i els aparcaments”