16 de setembre del 2009

Ricard Lleixà substiuirà Rafel Lluís


Després que avui el regidor Rafel Lluís hagi presentat la seva renúncia al seu càrrec per motius personals, us informem que el seu lloc l'ocuparà a partir d'ara el company Ricard Lleixà, que ocupava el vuitè lloc a la llista a les eleccions municipals de 2007. Ricard és militant del PSC de Tortosa des de fa nou anys, on actualment ocupa el càrrec de secretari d'Acció Electoral. És també membre del Consell de Federació del PSC de l'Ebre.

Ricard té 40 anys i és administratiu de professió. És soci des de l'any 1991 de l'Associació de Veïns de Remolins, on ha ocupat diferents càrrecs en la junta directiva. És també soci del Club Universitari de Tortosa, ha estat soci del Cantaires Ebre Delta i està afiliat a la UGT. A banda de ser força actiu en els cercles socials de la ciutat, també té un important participació en les xarxes socials a través d'Internet i col·labora de manera periòdica en diferents mitjans de comunicació de les nostres terres.

Ricard és un home amb una gran capacitat de treball i està força preparat per assumir la nova tasca com a regidor del grup Socialista. Per això, ahir mateix, durant la roda de premsa, va assenyalar que pren el relleu des de la gran responsabilitat que representa substituir un home del carisma de Rafel, però amb moltes ganes i disposat a no perdre l'oportunitat que té de treballar per la seva ciutat des de l'Ajuntament. El seu objectiu és clar, contribuir a recuperar l'alcaldia perquè Tortosa torni a tenir un govern de progrés.
Benvingut al grup, Ricard.