14 d’abril del 2012

Es constitueix la Joventut Socialista de Catalunya a Tortosa


Pau Sabaté, primer secretari, fa una crida als joves a participar en política per defensar els drets socials i contribuir a fer unes Terres de l'Ebre molt millors i una societat més justa i solidària

Aquest matí s'ha constituït la Joventut Socialista de Catalunya a Tortosa amb el principal objectiu d'implicar els més joves en la política per tal de construir unes Terres de l'Ebre i una societat molt millors amb la defensa dels drets socials i l'estat del benestar com a principal premissa.

La nova direcció de la JSC de Tortosa està formada per Pau Sabaté, primer secretari; Roger Ripoll, secretari d'Organització; Anna Roig, secretària de Política Municipal; Myriam Zanatta, secretària de Comunicació, Relacions Institucionals i Turisme; Cristian Moreno, secretari de Promoció Econòmica, Inversions i Finances; Alba Fernández, secretària d'Igualtat; Javier Launes, secretari de Medi Ambient, Cultura i Tradicions, i Víctor Grau, secretari de Serveis Públics, Esports i Oci. La JSC de Tortosa té perfil al twitter @JSC Tortosa, al facebook i disposa de bloc propi: www.jsctortosa.blogspot.com.

"Hem de fer arribar la política a la gent jove, hem d'explicar que la política és l'art d'organitzar-nos com a societat d'una forma eficient, justa i cohesionada, per això cal canviar aquesta visió passiva i dir ben fort que no només som el futur de la nostra societat sinó que també som capaços de decidir i actuar per defensar el que volem", ha asssenyalat el primer secretari de la JSC de Tortosa, Pau Sabaté, que ha apel·lat a la defensa de l'estat del benestar "que ara estem veient com s'extingeix per les polítiques que imposa la dreta". Per això, des de la JSC de Tortosa es considera que aquest canvi "l'aconseguirem a través de la defensa del socialisme democràtic, uns ideals en els quals creiem fermament perquè són la millor forma d'assolir una societat més justa, solidària i amb igualtat d'oportunitats".

A l'acte, hi han estat presents la primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, el primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, membres de les dues executives, i la viceprimerasecretària institucional de la JSC, Arantxa Calvera, a banda d'altres militants i simpatitzants que han volgut donar suport a la nova formació política.

La JSC de Tortosa s'ha constituït després que també ho hagin fet les d'Alcanar i Ulldecona. El pròxim pas serà ara la constitució de la JSC de les Terres de l'Ebre dissabte vinent.