24 de maig del 2012

Núria Chertó: “Mantinc el meu compromís per ajudar a construir un projecte que il·lusioni Tortosa”


Chertó anuncia que deixa l'acta de regidora per responsabilitat, en no poder compaginar el càrrec amb la seva professió, però continuarà vinculada al partit donant suport al grup municipal. El seu lloc l'ocuparà Enric Roig

La regidora socialista Núria Chertó, que és tècnic en Turisme, ha anunciat aquest matí que deixa l'acta de regidora per motius professionals que li impedeixen compaginar la feina amb el seu càrrec institucional. “No és una decisió fàcil, però ha estat presa des de la responsabilitat que comporta desenvolupar un càrrec públic com aquest i més en una ciutat com Tortosa. En una situació tan complicada com l'actual, calen persones que puguin dedicar tot el temps que tenen a la nostra ciutat”.

Tot i que la feina li impedeix mantenir la seva dedicació com a càrrec electe, Chertó ha deixat clar que continuarà treballant per Tortosa per tal de construir una alternativa de progrés al govern actual que il·lusioni a la ciutadania. “Estaré al costat del grup municipal. Avui més que mai necessitem persones apassionades per la ciutat i jo em considero una d'aquestes persones.”

Chertó ha agraït públicament a Joan Sabaté la confiança dipositada en ella i l'oportunitat d'haver pogut entrar en política. També ha destacat el suport del grup municipal, així com ha valorat l'esforç que durant aquest any s'ha fet des de l'oposició.

De la seva banda, el primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, també ha ressaltat la tasca realitzada per Chertó, la seva honestedat i compromís, i ha celebrat que es mantingui vinculada al partit per construir un projecte renovat i fort. “Tenim projecte per ser l'alternativa al govern actual que només un any després del nou mandat denota ja esgotament, amb una preocupant situació econòmica de les arques municipals i una paràlisi absoluta de la ciutat”.

Amb la renúncia de Chertó, Enric Roig, arquitecte, exdirector de la Festa del Renaixement i exdirector de l'IDECE, serà el nou regidor del grup municipal, que es completa amb el portaveu, Antoni Sabaté, i la regidora Dolors Bel.