25 de febrer del 2014

“El canvi a Tortosa comença amb el teu vot”

Els socialistes tortosins triaran el candidat /a a les municipals en unes primàries que es realitzaran el 5 d’abril vinent
Els socialistes de Tortosa celebraran eleccions primàries dissabte 5 d’abril per escollir el seu alcaldable a les eleccions municipals del 2015. Hi podran votar tots els afiliats de l’agrupació local del PSC de Tortosa, o sigui militants i simpatitzants. Serà el primer cop que un partit polític escull el seu alcaldable a Tortosa amb una convocatòria d’aquestes característiques. Amb la posada en marxa del procés de primàries, des del PSC de Tortosa es fa una crida a la militància a participar activament en aquesta iniciativa que és una aposta clara per la transparència, la regeneració política i la democràcia interna i que té com a eslògan “El canvi a Tortosa comença amb el teu vot”. Cal assenyalar que a les eleccions primàries municipals del PSC de Tortosa no cal fer cap aportació econòmica. 
El període de presentació de candidatures es tancarà el dia 10 de març. Cal recordar que podrà ser candidat/a a les primàries qualsevol ciutadà/ana que tingui l’aval del 20% dels militants de l’agrupació. Una persona només podrà avalar a un precandidat o precandidata. Les eleccions, que es realitzaran a la seu del PSC de Tortosa, al carrer Gil de Federic, 2, seran a una sola volta.
El procés de primàries el coordinarà la Comissió Electoral del PSC, a través de la Secretaria d’Organització del PSC i de la federació del PSC de l’Ebre, que seran els màxims responsables del dispositiu electoral que ha de permetre el desenvolupament de les eleccions primàries, promovent la màxima participació amb total garantia de neutralitat i transparència. 
Adjunt hi ha l'enllaç del reglament de les primàries municipals aprovat pel Consell Nacional del PSC. 

Primàries 2014 

El Consell Nacional del PSC aprova el reglament de primàries per escollir candidats/tes per les properes eleccions municipals