3 d’abril del 2014

Enric Roig: “Prometo deixar-me la pell per la gent de Tortosa”

L’assemblea de l’agrupació local del PSC escull per unanimitat Enric Roig com alcaldable socialista a Tortosa amb vista a les eleccions municipals de 2015
El ja alcaldable socialista ha agraït la confiança dipositada en ell i ha mostrat el seu compromís en “deixar-se la pell” per Tortosa i sobretot estar al costat dels que més ho necessiten. “El meu model és la gent senzilla del carrer i és en el seu nom que pretenc guanyar les eleccions”, ha subratllat, “estem amb l’obligació moral de no deixar ningú sense la seva oportunitat, és el moment de ser valents i agosarats perquè Tortosa tingui un futur digne”.
Roig ha admès que “la nostra feina no serà senzilla” però que amb el treball de tots i totes es pot fer front a les polítiques dels governs de dretes a Catalunya i Tortosa. “El govern neoliberal de CiU vol fer miques el nostre sistema d’educació, de sanitat i de drets socials i Tortosa durant aquests set anys ha perdut una cosa molt important i que no es pot mesurar: el seu projecte de ciutat comú”. Per això ha enviat un missatge rotund: “Tortosa no és seva, Tortosa no és de CiU, Tortosa és de tots i totes els tortosins i tortosines”.
L’alcaldable socialista està convençut que el canvi “és molt a prop” i que aquest “ve del nostre partit, el PSC”. “Davant les velles polítiques de la dreta ens reafirmem en els valors socialistes per una societat millor, una societat d’iguals, per la llibertat i la justícia”, ha emfatitzat, “estem preparats i tenim projecte perquè Tortosa recuperi l’esperança, per liderar un canvi que els ciutadans exigeixen, un canvi que es demana a cada conversa, a cada tertúlia, el canvi just i necessari per fer realitat el nostre principal somni, una Tortosa molt millor, una Tortosa per a tothom”.
Per tot plegat ha apel•lat a que el maig del 2015 “diguem prou a les retallades, a les desigualtats i a la privatització dels serveis públics, aturem a la dreta que governa la nostra ciutat des de fa 7 anys”.
Enric Roig Montagut és arquitecte. Nascut a Tortosa el 1961, està casat i és pare de tres fills. Ha estat director de la Festa del Renaixement i de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. Actualment és regidor de l’Ajuntament de Tortosa i membre de l’executiva local del PSC a Tortosa.