4 d’agost del 2015

El PSC demana el trasllat de la seu electoral del col·legi de Remolins al Museu de Tortosa

Han fet arribar la petició a l’alcalde per afavorir l’accessibilitat als electors
El PSC de Tortosa ha demanat a l’alcalde, Ferran Bel, el trasllat del col·legi electoral de Remolins al Museu de Tortosa per afavorir l’accessibilitat dels electors. La petició arriba arran dels suggeriments rebuts per les dificultats d’algunes persones d’exercir el seu dret a vot.
La proposta consisteix en traslladar la seu electoral a les instal·lacions del Museu de Tortosa, donada la dificultat que té l’accés a les dependències del col·legi de Remolins, amb una rampa empinada i escales després per accedir a la sala.
El portaveu socialista, Enric Roig, ha recordat, a més, que en algun cas s’ha hagut de treure l’urna al carrer. “Tots els veïns i veïnes de Tortosa han de tenir garantit el seu dret a vot, perquè molts cops un factor com l’accessibilitat pot fer desistir a les persones en exercir-lo”.
Roig ha destacat que les instal·lacions del Museu de Tortosa, a l’antic Escorxador Municipal remodelat, “compleixen amb les condicions de millora d'accessibilitat per a la gent gran i per a persones amb mobilitat reduïda.”
Els socialistes volen que el canvi ja es faci efectiu amb vista al 27 de setembre quan es celebren les eleccions al Parlament de Catalunya.