17 d’agost del 2015

El PSC insta el govern de Tortosa a informar sobre les despeses en publicitat reclamades insistentment els darrers quatre anys

El grup Socialista considera inversemblant l’excusa de Bel per no donar la informació
El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Tortosa ha reclamat al govern de CiU que faciliti en la màxima brevetat possible la informació sobre les despeses en publicitat que s’han produït des de l’any 2011. Es tracta d’una reclamació que s’ha fet de forma insistent els darrers quatre anys i que a hores d’ara encara no ha estat lliurada.
El portaveu del grup, Enric Roig, ha denunciat per una banda que no es doni la informació però sobretot també l’excusa donada per no fer-ho que és el fet d’haver posat un “etc” que “s’hauria pogut resoldre amb un simple aclariment personal o telefònic” com s’indicava en la petició. 
Per això els socialistes han tornat a remetre l’escrit a l’alcalde per tal que “se’ns faciliti en breu la informació sol·licitada tantes vegades perquè no hi hagi opacitat i en favor de la màxima transparència en l’activitat municipal que ha de tenir qualsevol administració pública al segle XXI”. Els socialistes recorden que ja han hagut de recórrer en més d’una ocasió al Síndic de Greuges perquè intercedís en altres qüestions.