24 de març del 2011

Els interessos de Campredó, en primer lloc


El 25 de febrer passat es va constituir l'EMD de Campredó. Va ser un dia important per al nostre municipi, perquè assumim més autonomia per estar més pròxims als interessos i necessitats dels veïns i veïnes de Campredó. Treballar pel benestar de tothom és el nostre objectiu, per fer un poble molt millor, i aquest és un repte que assumim des de la proximitat, des de les moltes ganes de treballar pels interessos de tots i totes, sense exclusions, des de la il·lusió i el projecte que tenim per construir el poble que mereixem, que afronti el futur amb optimisme i amb convicció. Perquè Campredó vol i pot més.

Aquesta voluntat de treballar pel poble ens va dur a posar-nos a disposició del nou president de l'EMD, senyor Sanahuja, per tirar endavant tot el que ens beneficiï, amb la mà estesa, sense partidismes, des d'una oposició constructiva. Els socialistes campredonencs anteposem el poble a altres interessos. Però, lamentablement, hem pogut constatar una vegada més que ni CiU ni el seu equip de govern volen que treballem plegats per endegar amb força i sense fissures una EMD que ha començat a caminar. Lamentem que ens haguem hagut d'assabentar pel carrer, com a integrants que som de la Comissió Gestora i representants també dels campredonencs i campredonenques, de les primeres decisions que ha dut a terme el president de l'EMD.

Per tant, li hem exigit que compleixi la llei i que ens convoqui per escrit, en un mínim de 72 hores, a qualsevol reunió que faci aquesta Comissió Gestora de la qual en som membres; també li hem pregat que s’abstingui de prendre qualsevol decisió sense la nostra presència en aquesta Comissió en aquells temes que són de la seva competència, i l'hem instat a que ens faci arribar l’ordre del dia i la documentació pertinent per poder-la estudiar detingudament abans d'assistir a la convocatòria. De res serveixen gestos de cara a la galeria si no van acompanyats de fets. La nostra sí que va ser una mà estesa sense condicionants pel bé de Campredó.

Manel Álvarez Chavarria, portaveu PSC Comissió Gestora EMD Campredó

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs si que comencem bé