10 de juny del 2013

Els socialistes reclamen que es resolgui d’una vegada el desdoblament de l’eix de l’Ebre al seu pas per Tortosa

La diputa al Parlament Núria Ventura insta a que es concreti la solució i que es consigni partida als pressupostos del 2014
1 / 2
El Grup Parlamentari Socialista ha entrat una proposta de resolució davant la Comissió de Territori i Sostenibilitat perquè el Govern de la Generalitat resolgui d’una vegada el desdoblament de l’eix de l’Ebre al seu pas per Tortosa. La diputada al Parlament i primera secretària dels socialistes ebrencs, Núria Ventura, insta al govern a que es concreti la proposta, es redacti el projecte i s’incloguin les partides necessàries en el pressupost del 2014.
Ventura ha recordat el volum de trànsit que té el tram central de l’eix de l’Ebre entre Xerta i Tortosa, amb una mitjana diària de 7.063 vehicles, al que se li afegeix un elevat índex de sinistralitat a causa del seu traçat sinuós, els canvis de rasant i els nombrosos accessos a camins i finques. “Cal tenir en compte, a més, que es tracta d’un tram que creua el nucli urbà de Tortosa, pel costat de dos col•legis al barri de Ferreries”, ha subratllat.
Els socialistes reclamen que no es perdi més temps i que es posi en marxa una obra que el territori reclama ja des de fa massa temps.