5 de novembre del 2013

Sabaté insisteix a Foment amb el tram de l'A -7 entre la Jana i l'Hospitalet

El senador destaca la importància estratègica, l'expectació i la necessitat, però "en els PGE la partida és simbòlica"
1 / 2
El senador socialista i portaveu adjunt de l'Entesa, Joan Sabaté, ha preguntat avui a la ministra de Foment, Ana Pastor, en el Ple quin calendari hi ha previst per al projecte del tram entre la Jana (Castelló) i l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona).
Sabaté ha recordat que ja va fer aquesta pregunta fa un any i que els alcaldes de la zona es van reunir amb el seu ministeri però encara no s'han complert els compromisos. El senador ha recordat que aquest tram té una importància estratègica ja que les alternatives són l'AP-7 de peatge i l'N-340, col·lapsada per l'intens trànsit.
Davant les resposta generalista sobre Tarragona de la ministra, Sabaté ha dit que "el govern està obligat a fer el que ja fa però no em parli dels comptes del capità, jo li parlo d'un tram que tancaria tot el recorregut viari mediterrani”. El senador ha afegit que "és prioritari i la nostra alarma es produeix quan veiem en els pressupostos de l'any que ve una partida simbòlica, de 13.000 euros, que no permet licitar el projecte".
Segons el senador "hi ha expectació, veritable necessitat, perquè el corredor viari és tan important com el ferroviari".