18 de juliol del 2014

El PSC denuncia que els Ajuntaments es queden sense el PUOSC per fer obres en benefici dels ciutadans

Va ser un dels temes que es va tractar en el transcurs de la reunió del grup socialista de la Diputació amb dirigents socialistes de la comarca del Baix Ebre a Benifallet
Malestar entre els alcaldes i regidors socialistes després de conèixer que el govern de CiU i ERC no destinarà el Pla Únic d’Obres i Serveis a inversions. Així ho va explicar ahir l’alcaldessa de Tivenys i diputada provincial, Maria Beltran, en el transcurs de la reunió que va mantenir el grup socialista de la Diputació amb dirigents socialistes del Baix Ebre a Benifallet. “Ho hem conegut avui a través del diputat provincial i candidat a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, que ha assistit a la Comissió de Cooperació Local de Catalunya en què s’ha informat del decret que deroga el PUOSC per a inversions”, ha explicat.
Aquesta situació, segons Beltran és un greuge per als municipis, ja que no es podran dur a terme aquelles actuacions que es tenien projectades. “Aquest govern no té la voluntat d’estar al costat dels municipis, els nostres pobles es quedaran sense poder realitzar aquelles obres que havien previst perquè creien necessàries per a la ciutadania, a banda que frena l’estímul econòmic al nostre territori”. Tant Beltran com Miró han denunciat que “no només el govern de la Generalitat no té paraula sinó que acords que havia pres els acaba derogant”.
Durant la trobada, també es van tractar altres temes que afecten a la comarca del Baix Ebre i es va oferir el suport del grup socialista a la Diputació per insistir en aquelles obres i actuacions que els diferents pobles de la comarca necessiten.