15 de juny del 2009

Premem l'accelerador per construir l'alternativa a la dreta


El novembre de 2007 el PSC de Tortosa va iniciar la construcció d'un nou bloc, La Rosa de Tortosa, amb l'objectiu de recollir aquelles impressions i informacions d'interès per a la ciutadania de Tortosa i a la vegada elaborar una nova plataforma on els tortosins i tortosines hi poguessin vehicular les seves opinions. Des d'aleshores ençà, el bloc ha recollit bona part de l'activitat del grup socialista des de la seva responsabilitat com a principal partit de l'oposició a Tortosa. Ha estat, però, més una feina d'arxiu que de participació i a partir d'ara vol aprofundir precisament en aquest aspecte més interactiu, sobretot perquè la ciutadania s'impliqui, critiqui, aporti inquietuts...

Els continguts del bloc incidiran especialment en la feina feta pel Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tortosa però també recollirà la participació de l'executiva del partit per ampliar i incidir en el debat polític necessari en la nostra societat com a garantia de riquesa democràtica.
Amb la posada en marxa d'aquest nou contenidor informatiu es vol contribuir a fer més visible la tasca que es fa des de l'oposició a la ciutat de Tortosa, necessària per fiscalitzar l'acció de govern i donar comptes de la nostra feina com a representants d'un terç de l'electorat. Per tant, amb aquesta nova eina, el grup socialista de Tortosa vol, per una banda, millorar la pluralitat informativa a la nostra ciutat, contribuir a l'ampliació de la ja rica blocosfera ebrenca i, sobretot, ser una eina de participació de la ciutadania per construir entre tots i totes una Tortosa molt millor.

El PSC de Tortosa prem amb aquest nou bloc l'accelerador per construir l'alternativa a la dreta que avui mana a Tortosa de la mà del senyor Bel i aconseguir de nou un govern progressista que és el que demanda la ciutadania com s'ha demostrat en les dues darreres eleccions que s'han produït a Tortosa d'ençà de les municipals en què la força més votada ha estat el PSC. Després de dos anys decebedors, després d'aquest mandat de transició, cal treballar fort perquè Tortosa recuperi la il·lusió a partir del 2011.