2 de febrer del 2012

Quatre delegats de la federació de l'Ebre participen aquest cap de setmana en el 38 Congrés del PSOE a Sevilla


El president del PSC de l'Ebre i senador, Joan Sabaté, l'alcalde de Flix i membre de l'executiva nacional del PSC, Marc Mur, la regidora de Sant Jaume d'Enveja Bibiana Porres i el regidor de Deltebre Joan Alginet assistiran aquest cap de setmana al 38 Congrés del PSOE en representació de la federació dels Socialistes de l'Ebre. La delegació ebrenca es completa amb Enric Roig, de l'Agrupació de Tortosa, que hi participa com a observador. El congrés es realitza a Sevilla els dies 3, 4 i 5 de febrer. En total, hi participen 972 delegats, 101 dels quals de Catalunya.
Els socialistes afronten aquest congrés amb la convicció que “és el moment de posar a punt el nostre partit, les nostres idees i de renovar la nostra direcció”. El darrer mes ha estat intens quant a debat i reflexió gràcies sobretot al gran treball realitzat pels dos candidats a ocupar el càrrec de secretari general, Carme Chacón i Alfredo Pérez Rubalcaba, amb un debat democràtic que és l'expressió de llibertat que tenen els militants del PSOE.
El congrés serà el marc idoni per debatre les idees, fixar les prioritats polítiques i posar a punt el partit per defensar, des de l'oposició, “les polítiques que hem anat construint en tota la nostra darrera etapa de govern i tornar a construir una majoria social que ens permeti tornar a recuperar el govern del país”, tal com assenyalava el secretari d'Organització del PSOE, Marcelino Iglesias.
La ponència marc i la resta d'informació referent al congrés es pot consultar al web www.38congresosocialista.es sota el lema La respuesta socialista.