2 de març del 2012

El PSC de Tortosa presenta una moció perquè el govern actuï al barranc de la Llet i el deixi com estava abans dels aiguats


Respon a la petició feta pels veïns i veïnes d'aquesta zona que pateixen molts inconvenients per accedir als seus habitatges

El PSC de Tortosa ha presentat una moció amb vista al ple ordinari de dilluns vinent en què insta al govern a actuar d'immediat al barranc de la Llet per condicionar-lo tal com estava abans dels aiguats patits el mes de novembre passat. La proposta arriba a petició dels veïns i veïnes d'aquesta zona de la ciutat per les dificultats d'accés als seus habitatges i pels incidents que s'hi han produït a causa del seu mal estat. “Un grup de veïns ens han fet arribar el seu neguit i ens han demanat el seu suport perquè el govern deixi el barranc, que estava asfaltat abans dels aiguats, en les mateixes condicions”, ha explicat el portaveu del grup Socialista, Antoni Sabaté.

Sabaté ha recordat que en el debat de pressupostos el grup Socialista ja hi va votar en contra argumentant que no responien a les necessitats reals de la ciutat i on es va apuntar, que tot i les dificultats, calia estar preparats per donar solució a possibles emergències.

El grup Socialista també porta al ple de dilluns una moció de suport al corredor del Mediterrani després de l'aposta del govern del PP pel corredor Central i, conjuntament amb ERC i ICV, una moció en contra de la reforma laboral del govern del PP.