10 de març del 2012

Joan Sabaté: “Poso el meu treball i experiència al servei del partit per continuar la renovació del projecte municipal”

Sabaté anuncia que opta per segon cop a l'elecció com a primer secretari del PSC de Tortosa, que triarà nova direcció el 30 de març vinent

El primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, ha anunciat aquest matí que optarà per segon cop a la primera secretaria responent a la petició feta per un nombrós grup de militants i simpatitzants perquè condueixi la renovació del projecte municipal encentada després de les darreres eleccions. “Poso a disposició del partit el meu treball i experiència que poden ser útils per garantir un procés fort i transparent per construir aquest projecte municipal renovat”.

Sabaté, que ha comparegut acompanyat dels regidors del Grup Municipal, i d'un bon nombre de militants i simpatitzants, ha avançat que aquesta renovació es concretarà amb la celebració d'unes primàries obertes al conjunt de la ciutadania per escollir el candidat o candidata a l'alcaldia i el nou lideratge municipal. “El nostre objectiu, com ho estem fent en altres àmbits del partit és reforçar la connexió amb la ciutadania, escoltar la seva voluntat i donar un impuls renovat al nostre projecte, al servei d'una Tortosa forta que reforci la seva capitalitat com a motor de creixement per a la nostra ciutat i el conjunt de les Terres de l'Ebre”.

L'executiva local del partit va aprovar dijous passat convocar l'assemblea que ha de renovar els òrgans de direcció del PSC tortosí el dia 30 de març vinent, el que serà la culminació del procés congressual que va encetar-se amb la celebració del congrés nacional del PSC el desembre passat.