19 de juny del 2012

El tortosí absent

Preocupats estem després d'haver llegit la salutació del senyor Bel i Accensi al programa de festes de Ferreries. "Les festes del barri de Ferreries, les primeres a fer-se a la ciutat.....". Realment preocupats perquè cada dia que passa més allunyat el veiem de Tortosa. No saber que la setmana passada es van fer les festes del Temple i abans es van celebrar al 13, demostra aquesta desconnexió amb la realitat festiva i tradicional de municipi, i constata la denúncia que ja fa dies que fem des del PSC que l'alcalde NO HI ÉS. Perquè està a Madrid fent de senador, just al contrari del que havia dit estant a l'oposició i en campanya electoral, que només seria alcalde de la seva ciutat. En un moment en què els tortosins i les tortosines s'ho estan passant malament, l'alcalde hauria d'estar al capdavant de la ciutat liderant-ne la recuperació, buscant solucions a l'atur.

Aquest error és més greu del que sembla. Ja no és només la mala gestió que ens ha dut a un endeutament històric a Tortosa de 60 milions d'euros. Aquest desgast ja no és conseqüència només de l'abandó del projecte de les piscines, condemnant el barri de Ferreries a una imatge lamentable del seu centre neuràlgic. El projecte de Bel i de CiU per a Tortosa està esgotat.

La mala gestió, sobretot econòmica, i les cada cop més freqüents absències de la ciutat li estan passant factura. Bel ha caigut en el seu propi parany. I la ciutadania l'ha enxampat a la primera de canvi. Dient que no agafaria cap càrrec mentre fos alcalde i venent fum abans de les eleccions amb el complex d'aigües. I això, a Ferreries ho saben.

En el que ha tingut cura, però, en el seu saluda, és en "amagar" que les obres que s'han fet a les baranes del riu i al pont del tren són de la direcció de Costes, però del  govern estatal (segurament un descuit sense mala fe, ja que no volem pensar que vol enganyar als veïns de Ferreries fent veure que les han fet els que ell considera els seus). Per cert, unes obres projectades i iniciades amb el govern Socialista, d'acord amb el conveni signat pel també socialista i aleshores alcalde Joan Sabaté.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bel, "quien te ha visto i quien te ve"
Bé, ara no " te vemos "