6 de març del 2013

Tortosa pot pagar pel regidor de serveis que té?



“Tortosa té la llum que pot pagar” amb aquesta frase lapidària el regidor de serveis Domingo Tomàs ha justificat l’aturada selectiva de lluminàries que, des de fa més d’un any i mig, el govern de CiU porta duent a terme a la nostra ciutat.



En una entrevista a la cadena SER, Domingo Tomàs utilitza un seguit d’eufemismes que denoten la impotència del govern Bel davant del deteriorament que pateix la ciutat. Per al regidor convergent l’acomiadament dels treballadors de la neteja no és més que un “ajust” i es tracta d’“optimitzacions de despesa fetes amb rigor”, demostrant que allò que per alguns és acomiadar treballadors i denigrar la imatge de la ciutat, per d’altres només es “fer-ho bé”.



Tomàs, com Bel, continuen entestats en fer creure als tortosins que la campanya Xeic, pos com tenen Tortosa! és una campanya de crítica a la nostra ciutat. Que no, senyors, que no. Que Tortosa es molt més que Bel i Tomàs, que els tortosins i les tortosines són prou intel·ligents per a saber perfectament que el mal estat de manteniment en què es troba la nostra ciutat és única i exclusivament responsabilitat del govern de CiU.



Que el que denuncia la campanya Xeic! Pos com tenen Tortosa! és l’estat actual de la ciutat, que és molt pitjor que el de fa un any i que, si ens volen rebatre, el que han de fer és arreglar els desperfectes de la ciutat i invertir més en neteja, enllumenat i manteniment.



La campanya Xeic, pos com tenen Tortosa! continuarà denunciant l’estat de manteniment de la ciutat, malgrat que alguns com Tomàs tractin de donar-nos lliçons. El millor que podria fer el regidor de Serveis és posar remei a com ell, i els seus companys de govern, tenen Tortosa.