21 de febrer del 2011

El PSC es marca el compromís de treballar fort per Bítem i Campredó per pal·liar els dèficits d'inversió del govern de Bel


Tindrà quatre represtants a l'EMD de Bítem, un dels quals l'ha cedit a ICV, i tres a l'EMD de Campredó


El PSC ha presentat aquesta tarda els seus representants a les EMD de Bítem i Campredó en un acte que ha estat definit pel primer secretari dels socialistes tortosins i candidat a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, com un moment històric per a tots dos pobles. “La constitució en EMD representa un avenç cap a la descentralització que identifica millor la ciutadania amb l'administració i que els socialistes sempre hem impulsat”, ha subratllat. Sabaté ha mostrat el compromís ferm dels socialsites perquè hi hagi una major inversió i atenció en aquests pobles que en els darres quatre anys de goven de CiU, en què ha recordat el dèficit d'inversions que hi ha hagut i en què, entre altres, se'ls ha discriminat pel que fa a les aportacions del govern de l'Estat. “A Campredó no han mantingut el nivell d'execució d'obra pública que vam impulsar en l'anterior mandat i a Bítem, la gran obra realitzada ha estat la urbanització del carrer Hereus d'en Gasol, inclosa en el PUOSC, que vam tramitar l'anterior govern”, ha detallat.


El dirigent socialista ha explicat que les EMD, i d'acord amb la Llei d'Hondt, només estaran compostes per dos grups municipals, el del PSC i el de CiU. Per aquest motiu, des del PSC i d'acord amb ICV es va cedir a aquesta formació un dels llocs que li correspondria al PSC a l'EMD de Bítem “amb l'objectiu d'afavorir una major pluralitat i que es reculli el conjunt de les sensibilitats al poble, ja que aquest fet també incideix en la millora de la seva qualitat de vida”.
Sabaté ha tancat agraint la implicació dels nous membres de les EMD en un projecte que agafen amb molta il·lusió i amb la pespectica de la renovació que confien es pugui donar en les eleccions municipals del mes de maig vinent. “Estem convençuts que els veïns i veïnes veuran com la vida millora gràcies a la bona gestió que els socialistes impulsarem des de tots dos pobles."


Representants a l'EMD de Bítem. Francesc Ramírez, Teresa Castellà, Pere Bonavida i Òscar Carles (ICV)


Representants a l'EMD de Campredó. Manel Álvarez, Sílvia Arbona i Núria Gisbert