14 de febrer del 2011

Per Tortosa Volem + Podem +




El PSC de Tortosa ha presentat aquest matí l'eslògan de la campanya electoral amb vista a les eleccions municipals del 22 de maig vinent: Per Tortosa Volem + Podem +. El candidat a l'alcaldia, Joan Sabaté, ha explicat que l'eslògan respon a dos objectius prioritaris per als socialistes tortosins, la determinació i la confiança. “Determinació perquè els tortosins i les tortosines tenim la clara voluntat d'aprofitar el punt d'inflexió que representa la crisi per engegar la recuperació amb millors possibilitats que mai”, ha explicant, tot recalcant que “volem crèixer, volem una economia en expansió que generi llocs de treball i hi posarem tots els nostres esforços pensant en les persones i en les famílies”. I confiança, tal com ha detallat, perquè “estem convençuts de les possibilitats de Tortosa com a motor de les Terres de l'Ebre”. En aquest sentit ha recordat que durant el mandat socialista es va treballar per crear les bases estructurals per posicionar bé Tortosa, amb especial èmfasi en el coneixement i recerca; amb l'arribada de la URV; la creació sòl industrial, i la millora de les infraestructures de comunicació. “Ara cal una aposta clara per la industrialització, posant un èmfasi molt especial en la recerca, la innovació i en el valor afegit que tot això comporta”, ha emfasitzat.

L'eslògan remarca la idea de força, dinamisme, il·lusió i confiança. Amb un llenguatge modern i jove, el missatge sobresurt del seu enquadrament, el roig que caracteritza el PSC, perquè l'objectiu de la candidatura tortosina és anar més enllà i fer arribar el projecte socialista a tota la ciutadania. La proposta no vol ser només una declaració d'intencions. “Estimem Tortosa i no la volem apagada. La volem capdavantera, capital de les Terres de l'Ebre, estirant amb força i ben posicionada dins de Catalunya”, ha remarcat Sabaté, tot subratllant: “La volem activa, convençuda de les seves possibilitats, amb la necessària ambició per aprofitar totes les oportunitats. Volem la Tortosa del sí, la Tortosa de tots i totes.” Així, els socialistes afronten els comicis convençuts que des del PSC, i amb el suport de tots i totes, podem més. “I podem, perquè els tortosins i les tortosines tenim capacitat demostrada i avui tenim les condicions si ens ho proposem per avançar com mai no ho hem fet. Perquè podem deixar de ser una ciutat perifèrica i posar en valor la nostra posició al bell mig de l'arc mediterrani”, ha tancat.

Cal destacar que el PSC també ha dissenyat un eslògan propi per a les EMD, Jesús, Campredó i Bítem, i per a les dues pedanies, Vinallop i Els Reguers, amb el mateix missatge personalitzat a cadascun dels pobles.