13 de març del 2012

GRUP MUNICIPAL PSC TORTOSA. ATENCIÓ A LA CIUTADANIA


El Grup Municipal del PSC de Tortosa, està a la vostra disposició per qualsevol dubte, tema o suggeriment que vulgueu fer-los-hi arribar. Hi podeu contactar o bé a través del correu electrònic o per telèfon. A més, també podeu deixar els vostres comentaris al perfil del facebook. D'altra banda, els regidors estan a la vostra disposició en l'horari que a continuació us adjuntem, a la primera planta de l'Ajuntament de Tortosa.

1 comentari:

Rosalia Ferre ha dit...

REVISTA BÍTEM JUNY 2012-06-03
Contestació a les preguntes que és fa l’oposició desprès d’un any a l’EMD.
L’oposició (PSC) a BÍTEM, creiem la gen del poble, que te poca memòria o no vol recordar, ja què si més no es va fer la proposta de què mentrestant no rulles correctament l’EMD no es cobres per aquesta nova tasca, es té que recordar també què al final de la sessió, tant el partit que està avui dia a l’alcaldia com l’oposició fan firmar conformes l’acta, per tan ells també cobrarien la part proporcional que els i correspongué.
Com ara van mal dades, és volen cobrir l’esquena fen redactats a la revista BITEM JUNY 2012-06-03, explicant la seva manera de veure les coses.
El que no te clar l’oposició de Bitem, i per axó els hi tenim que dir, que el problema de la font de la Plaza ,es un problema particular entre l’alcalde actual i un veí del poble, un problema de força, ja que axó només perjudica als nens , avis i els corredors de bicicletes que els diumenges passen per pujar per anar al Coll de Som i que tenen que agafa l’aigua d’una aixeta de la conducció d’aigües del rec.
El que és bo per els barris és què, sigui per vots o per alguna pressió particular, sen recorden d’ells, ja que tan sols estan per pagar impostos, tot i que també serveixen per que alguns càrrecs públics facin (presumptament) canviar en benefici propi al pla cadastral, amb el consentiment o omissió del deure de l’oposició.
A la pregunta que hi ha al final, que recordarem diu:
- “Quina oposició podem fer si no hi ha res a fer?”
L’oposició, creiem els ciutadans que te què estar, no per dir a tot amen sinó por aportar a les reunions les inquietuds del poble i no esperar que és facin al carrer bàndols, que el que fan és empobrir la democràcia afavorint a certes persones en pocs escrúpols, que tenen una cadira a l’ajuntament de per vida.
No hi ha diners, ara , és cert però quan n’havien, només es col•locaven on algú decidia i als barri ni un euro, que ara no ens vagin en històries.