31 de març del 2010

Felicitats al Club Natació Tortosa

Volem avui felicitar al Club Natació Tortosa pels èxits aconseguits en el Campionat d'Espanya de promeses que es va celebrar fa dues setmanes a Rías do Sur (Pontevedra), en què el club tortosí va quedar el quart club de Catalunya. En proves individuals es van aconseguir quatre medalles. Anna Aïda Martí es va emportar l'or en els 50 i 100 papallona i també en els 50 metres lliures, tot i no ser la seva especialitat. Maria Cotaina va obtenir el bronze en els 50 metres papallona, i en els 4x100 estils (era el primer cop que el CN Tortosa duia un equip de relleu a uns campionats estatals), l'equip format per Martí, Cotaina, Sònia Martínez (que va aconseguir marca mínima per participar en els estatals júnior en els 100 m esquena) i Cinta Altadill van ocupar un meritori vuitè lloc. En la classificació fenenina de clubs, el CN Tortosa va aconseguir la 14 posició d'un total de 81 clubs. Moltes felicitats no només pels èxits esportius sinó per portar Tortosa al més alt del podi.